Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /home/vetcom/public_html/administrator/components/com_fields/helpers/fields.php on line 608

Afgestudeerd aan de Universiteit van Luik (Cureghem) in 1982, vervolgde ik mijn stage bij de Dierenkliniek van de Avenue d'Auderghem in Brussel. Ik oefen tot 1994 als een chirurg.

Dr Stéphane Massard

Ik beoefen orthopedische en reconstructieve chirurgie in de dierenkliniek van Château d'Eau in Chaumont-Gistoux (Wallonië). Ik werk ook samen met het Centro Veterinario de Altea in Spanje.

Gebaseerd op mijn privépraktijk in Elsene, beoefen ik honden- en kattengeneeskunde, evenals NAC's: "nieuwe huisdieren".

Huisarts, mijn kantoor is ook uitgerust voor:

- Abdominale chirurgie
- Orthopedische chirurgie
- Oftalmologie
- Dermatologie
- Radiologie
- Endoscopie

Mijn doel en mijn missie is om u te helpen harmonieus en aangenaam te leven met uw huisdier.

Het begint bij de geboorte van je metgezel.

We moeten zijn eerste stappen nauwgezet volgen, zorgen voor zijn dieet, denken aan de bescherming van het vaccin, identificatie ervan, vergeet niet om ongewenste parasieten te elimineren, om te groeien.

En bovenal moet hij zijn plaats in het gezin innemen. Woon bij ons.
Zijn opleiding is essentieel, het hebben van een dier moet een plezier zijn en geen marteling, in wederzijds respect voor de meester en het dier.

 

 

 

Mijn doel als dierenarts is om te proberen te voorkomen in plaats van te genezen (een kleine klik is beter dan een groot bed).
Het moet soms worden genezen van jeugdziekten.
Overweeg of sterilisatie al dan niet.

Als uw partner wordt gebracht om te reizen, moet deze worden beschermd tegen pathologieën en parasitaire ziekten in verschillende landen.

Met de leeftijd is het nodig om hem te vergezellen, om hem te helpen zijn gezondheid te behouden: bloedtest, mondverzorging ...
Maar soms kan het helaas worden getroffen door meer of minder ernstige ziekten, ongelukken of gedragsproblemen, die schadelijk zijn voor zijn gezondheid.
Daar zal ik aanwezig zijn met mijn ervaring om hem te genezen en hem te volgen in zijn genezing.
En hem na verloop van tijd helpen om zijn reis over land te voltooien.

Mijn dierenartspraktijk is aangepast om je metgezel te verwelkomen en te behandelen (operatiekamer, röntgenapparaat, ziekenhuiskamers, endoscopie, elektrocardiografie

Indien nodig werk ik samen met collega's die mij ook kunnen helpen en helpen bij het welzijn van uw huisdier.